INFORMACJE PRASOWE

12 stycznia 2011 14:50

Otwarcie nowego serwisu Scania w Białymstoku

W dniu 01 stycznia 2011 roku działalność rozpoczął nowy serwis Scania w Białymstoku. Serwis znajduje się przy drodze nr 8 (obwodnica miasta w kierunku Augustowa).

Opiekę nad Klientami regionu podlaskiego w zakresie serwisu i sprzedaży pojazdów Scania, pełnioną do tej pory przez firmę Biascan przejęła Scania Polska S.A.

Obok kompleksowej oferty handlowej, wyposażenia serwisu w urządzenia specjalistyczne oraz bogato wyposażonego magazynu części zamiennych na Klientów czeka zespół wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników.

Z myślą o wygodzie Klientów nowo otwarty serwis świadczy pełen zakres usług: przeglądy, naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne, naprawy powypadkowe oraz Scania Assistance. Prowadzi sprzedaż i obsługę umów obsługowo-naprawczych jak również części zamiennych.

„15 lat obecności Scania w regionie podlaskim zaowocowało dostarczeniem ponad 1200 nowych pojazdów. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie obsługi serwisowej na najwyższym poziomie oraz zaoferowanie Klientom nowych usług serwisowych, stąd decyzja o otwarciu nowego obiektu Scania Polska w Białymstoku” – mówi Dyrektor Oddziału Scania Polska, Grzegorz Syfert.

Adres nowego serwisu:
Scania Polska S.A., Oddział Warszawa